Tájékoztatás versenyekkel kapcsolatos adatkezelésről

 

Tájékoztatás versenyekkel kapcsolatos adatkezelésről

Tájékoztatjuk, hogy (az alábbi lista alapján a verseny: https://versenylista.horinfo.hu) versenyen történő jelentkezéséhez, valamint azon történő részvételével kapcsolatos személyes adatainak kezelése a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontján alapul, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény figyelembevételével.

Különleges adatainak (köztük az egészségügyi adatok) kezeléséhez továbbá kifejezett és egyértelmű, önkéntes hozzájárulás szükséges  GDPR 9. cikk (2) bekezdés  a) pontja alapján, melyet a versenyen történő részvételre történő jelentkezésével ad meg részünkre, a mindenkori versenyszabályzat rendelkezéseinek megfelelően. A versenyszabályzat az adatkezelési tájékoztatót szintén tartalmazza.

Felhívom figyelmét, hogy az adatkezeléssel, valamint az ahhoz fűződő jogaival kapcsolatban bármikor kérhet tájékoztatást alábbi elérhetőségeinken:

Adatkezelő neve:

Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ)

Postai címe:

1124 Budapest, Korompai utca 17.

Email címe:

titkarsag@mohosz.hu

Telefonszáma:

+3612482590

Személyes adatai védelméhez fűződő jogai megsértése esetén további jogorvoslati lehetőségért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat, alábbi elérhetőségein:

Hivatalos név:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Postai cím:

1363 Budapest, Pf. 9.

Telefonszám:

 +3613911400

Email:

ugyfelszolgalat@naih.hu

Weboldal:

www.naih.hu