Kérdezz-Felelek

MILYEN TELEKOMMUNIKÁCIÓS KEDVEZMÉNYEKET NYÚJT A MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA A T-SYSTEMS, A MOHOSZ HIVATALOS TELEKOMMUNIKÁCIÓS PARTNERÉNEK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL?

2018. szeptember 1-jétől minden horgászkártyával rendelkező horgász számára több változatban is elérhetővé válik a T-Systems speciális Horgász Díjcsomagja, mely kedvezményes díjszabású hang és mobilinternet előfizetést tesz lehetővé a horgászok számára. A kedvezményes díjcsomagok bármely Telekom üzletben aktiválhatóak a Magyar Horgászkártya bemutatásával. További részletek a T-Systems Horgász Díjcsomagjáról a www. mohosz.hu oldalon.

MILYEN BALESETBIZTOSÍTÁST NYÚJT A MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA A CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ Nyrt, A MOHOSZ HIVATALOS BIZTOSÍTÁSI PARTNERÉNEK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL?

A Magyar Országos Horgász Szövetség számára kiemelten fontos a horgászengedéllyel, horgászkártyával rendelkező tagság biztosítási védelme is, ezért a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.-vel együttműködve balesetbiztosítási csomagot dolgoztuk ki tagjaink számára, amelyet a 2024. évre is meghosszabbítunk. A biztosítási program keretében a tagok széles körű biztosítási védelmet kapnak, mely a baleset bekövetkezte esetén azonnali segítséget nyújt a károsult, vagy családja számára. A biztosítási koc...

Tájékoztatás versenyekkel kapcsolatos adatkezelésről

Tájékoztatás versenyekkel kapcsolatos adatkezelésről Tájékoztatjuk, hogy (az alábbi lista alapján a verseny: https://versenylista.horinfo.hu) versenyen történő jelentkezéséhez, valamint azon történő részvételével kapcsolatos személyes adatainak kezelése a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontján alapul, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény figyelembevételével. Különleges adatainak (köztük az egészségügyi adatok) kezeléséhez továbbá kifejez...

Facebook Messenger elérés

A MOHOSZ Központi Ügyfélszolgálati Irodája (KÜSZI) elérhető Facebook Messenger platformon is. Telefonról az alábbi QR kód leolvasással tudja felvenni velünk a kapcsolatot.

Lejáró horgászkártyák megújítása 2024. január 3-tól

A 2024. évi állami horgászjegyet január 3-ától tudják kiváltani. Ha január 31-én lejár a horgászkártyája érvényessége, akkor azt is január 3-ától tudja megújítani, mely előfeltétele annak, hogy idei évi állami horgászjegyet tudjon váltani. A horgászkártyája megújítására az alábbiak szerint lesz lehetősége: - Online a személyes horgász profilban a jobb felső sarokban megnyitható menünél a „Tagságok és engedélyek” - „Horgászkártya” menüpontban a „Horgászkártya megújítása” gombra kattintva b...

Viber elérés

A MOHOSZ Központi Ügyfélszolgálati Irodája (KÜSZI) elérhető VIBER platformon is. Telefonról az alábbi QR kód leolvasással tudja felvenni velünk a kapcsolatot.