Online regisztráció

FELHASZNÁLÓI REGISZTRÁCIÓ

Kattints a „Regisztráció” gombra, majd a megjelenő oldalon add meg érvényes e-mail címed, és egy szabadon választott jelszót, majd kattints a ‘Regisztrálok’ gombra (a jelszó hossza legalább 6 karakter, van benne legalább egy nagy betű és egy szám, és nem hosszabb 20 karakternél). Az általad megadott e-mail címre pár percen belül megérkezik a visszaigazoló e-mail (ellenőrizd a kéretlen/spam mappát, ha nem találod levelünket). Kattints a levélben található linkre felhasználói profil létrehozásához. Ezt követően a megadott e-mail címmel és jelszóval már bejelentkezhetsz, és elvégezheted horgász regisztrációdat!

SZEMÉLYES ADATOK MEGADÁSA

A horgász regisztrációd elvégzéséhez lépj be az általad megadott e-mail címmel és jelszóval, majd kattints a „Horgászni szeretnék” gombra. Add meg személyes adataid. Kérjük ügyelj arra, hogy adataid a személyazonosító okmányain szereplő adatokkal egyezően kerüljenek rögzítésre. A rendszer ellenőrzi, hogy történt-e már regisztráció az általad rögzített, vagy azzal nagy mértékben megegyező adatokkal.

ÁLLANDÓ LAKCÍM ÉS KÉZBESÍTÉSI CÍM MEGADÁSA

Add meg a lakcímkártyádon is szereplő állandó lakcímed, valamint azt a kézbesítési címet, ahova a későbbiekben postai ajánlott levélküldeményként kiküldhetjük a horgászkártyádat.

MEGADOTT ADATOK VÉGLEGESÍTÉSE A regisztráció támogatására a bevezetés indításától megkezdte működését a bárki által elérhető telefonos információs ügyfélszolgálat is. Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján 8.00-tól 16.30-ig hívható a + 36 1 445 0555 telefonszámon. Az horinfo@horinfo.hu  e-mail címen, és a https://horgaszjegy.hu/ oldal alján az élő chatet választva is várja a felmerülő kérdéseket.